Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

2 betegségűző mágia, ami felturbózza a gyógyulásod folyamatát

Szerző:
Szabó Anna
Akár fizikai, akár lelki jellegű betegségtől szenvedj, ez a két betegségűző mágia segíthet beindítani vagy felgyorsítani a gyógyulási folyamatot. Csupán néhány összetevőre van szükség ahhoz, hogy hamarabb meggyógyulhass!

Tudnod kell: egyik mágia sem jelent garanciát. Ha a teljes gyógyulást nem is idézhetik elő – bár kizárni sem lehet – attól még előmozdíthatják a javulást, akár testi, akár lelki problémáról legyen szó. Tehát csodát nem érdemes várni, de ettől még nyugodtan kipróbálhatod ezeket a mágiákat, hiszen ha az ég is – és persze te is igazán – úgy akarod, akkor egy-kettőre meggyógyulhatsz.

A legcélszerűbb, ha szerdai napon végzed el a választott mágiát.
 

A vízszeánsz

Kellékek:

1 fehér gyertya
• 1 tál
• 1 hegyi kristály
• 1 kancsó ásványvíz
• 1 kép rólad
• Néhány hajszálad és körömdarabod

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és helyezd elé a tálat. Tedd bele a fényképedet, amire ráírtad a betegsége(i)det. Helyezd rá a hajszálakat, a körömdarabokat és a hegyi kristályt is.

Ezután fogd a kezedbe a kancsót, mutasd fel a hold irányába és így szólj: „A Holdanya áldja meg ezt a vizet, és tegye gyógyítóvá, hogy mikor eláraszt engem, úgy elmossa betegsége(i)met is.”

Várj néhány pillanatot, amíg megtörténik, utána öntsd a tálba e szavakkal: „Víz ereje, mosd el minden betegségemet. Víz szelleme, gyógyíts meg engem.”

Ezt követően érdemes lehet még pár percig vizualizálnod azt, hogy csakugyan meggyógyulsz.

Hagyd a tálban a vizet és másnap öntsd ki a földbe. A képedet szárítsd meg égesd el.

 

mágia varázslat betegség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL