MÁGIA

2 szupergyors férjfogó varázs – Próbáld ki, ha komolyan vágysz rá!

Közeleg a nyár. Ilyenkor különösen felébredhet bennünk a vágy, hogy párra leljünk. Elvégre a nyár a romantikáról is szól. Ismerkedj bátran, randevúzz és próbáld ki a 2 szupererős varázslat valamelyikét, amelynek köszönhetően akár heteken belül párra lelhetsz! Hiszen a jó dolgokhoz idő kell!

A mágia nem garancia semmire, de megtámogathatja a törekvéseidet. Próbáld ki a 2 szerelmi varázslat egyikét és akár heteken belül rálelhetsz a nagy szerelemre, aki akár a férjed is lehet!

Gyűrűvarázslat az új kedvesért

Ez a varázslat elhozhatja neked az igaz szerelmet, talán egyenesen azt, aki a házastársad lehet. A következőkre lesz szükséged:

  • Ezüst gyűrű, amelyet még soha nem viseltek
  • Fehér ruhaanyag
  • Egy csésze fehér bor

Ezt a varázslatot telihold fényében kell végrehajtani, tehát remélhetőleg tiszta lesz az égbolt.

Tekerd be a gyűrűt a kendőbe, és ásd el. Ülj csendben és figyeld a holdat. Közben koncentrálj azokra a tulajdonságokra, amelyeket a partneredben keresel. Majd öntsd a bort arra a helyre, ahová eltemették a gyűrűt, és mondd el az igézetet:

„Áldott legyen istennő, aki tisztességes és igaz,
Áldd meg ezt a gyűrűt, és ragyogjon rá nemes fényed,
És vezesd hozzám azt a férfit,
Aki hamarosan feleségül vesz.”

Hagyd a gyűrűt egy hónap erejéig ott, majd ásd ki a következő teliholdnál. Attól a naptól kezdve viseld minden nap, hogy magadhoz vonzd a kedvest. Ha olyan helyen élsz, ahol nem tudsz ásni, kipróbálhatod ezt a varázslatot egy nagy virágcserép használatával, amelybe földet teszel.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL