MÁGIA

3 halloween-i varázslat, amelynek segítségével bepillantást nyerhetsz a jövődbe

Halloween, illetve az ősi kelták szerinti Samhain idején elvékonyodik a határ a szellemvilág és evilág között. Ilyenkor könnyű kapcsolatot találni a szellemekkel és a különböző entitásokkal. Október 31-én könnyen megfogan a varázslat, és mivel ez a nap a kelta újév, szokás a jövendölés is. Ha szeretnél te is bepillantást nyerni a következő egy évedbe, végezd el az egyik mágiát!

A következő 3 halloween-i varázslat segítségével megláthatod a jövődet:

Jóslat a tűz szellemétől

Ha van rá lehetőség, érdemes tábortűznél végezni a varázslatot. Ha nincs, akkor tökéletes lesz a kandalló vagy a fehér gyertya lángja is.

Szükséged lesz a következő keverékre: fél tk. borókabogyó, 3 db csipkebogyó, fél tk. ánizs, fél tk. fekete üröm. Porítsd őket össze, majd szórj a gyertya lángjába e szavakkal: 

„Samhain éjszakája van, beköszöntött az újév, ma semmi sem maradhat titokban. Kérem hát a tűz szellemét, nyissa meg a kapukat és fedje fel előttem a következő egy évemet.”

Nézz mélyen bele a tűzbe, lazulj el és meg fogod látni a jövődet! Ha esetleg nem tapasztalnál semmit, lehetséges, hogy éjszaka, álmodban kapod meg a jóslatot!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL