MÁGIA

3 komplett mágia, amivel jóstehetségre tehetsz szert, mint egy vérbeli prófétanő

Mindig is csodáltad a kártyavetők, a látnokok, a kristálygömböt olvasó jósasszonyok tehetségét? Titkon arra vágytál, milyen jó volna, ha neked is megadatna ilyen csodás képesség? Akkor itt a lehetőség, hogy varázsolj magadnak! Válassz egyet a 3 komplett szertartás közül és jósolj holnaptól te is!

 

Persze, vannak a született tehetségek, akiknek a kisujjúkban van a jóslás. Másoknak pedig meg kell tanulnia akárcsak az ábécét vagy az írást. Míg akár azt is megteheted, hogy varázsolsz magadnak jóstehetséget. Hogy mennyire lesz sikeres? Amennyire csak hiszel benne. Hiszen ugyannyira lehet hatásos, mint azé, aki megtanulta vagy ilyen képességgel született. Ha hiszel magadban és abban, hogy képes vagy, és megpróbálod, majd érkeznek a pozitív visszajelzések, minden okod meg lesz rá, hogy elmondhasd, neked is jutott egy kis jóstehetség!

Válassz egy mágiát, és váljon valóra a vágyad!

 

{KEPGALERIA}


Álomlátó varázslat

Ha te is szeretnéd álmodban meglátni a jövőt, vagy amit tudnod kell, a következőt kell tenned:
Egy teliholdas éjszakán gyújts 8 darab lilaszínű gyertyát. Égess szantál füstölőt. Szükséged lesz még egy tál forrás vízre, amit előtte a telihold fényében feltöltöttél. Illetve legyen a közeledben egy kis tál só is.
Legyen minden az oltáradon. Mikor felkészültél, húzz magad köré varázskört. Fókuszálj kicsit a vágyadra, majd vedd a kezedbe a tenyeredben elférő holdkövet vagy választott holdkő ékszert. Így fogj hozzá a mágiának: „Köszöntelek Hold istennő a Te napodon, veled ünneplek és tisztellek. Ezért oszd meg velem kérlek a hold erejét, hogy álmomban meglássam a jövőt és amit csak tudni szeretnék. Küld el nekem holdsugaraidat vonják be elmémet és ne lehessen több titok előttem.”

Fogd a holdkövedet és tedd a füstölő felé e szavakkal: „Megtisztítalak a szél erejével!” Majd a gyertyaláng felett óvatosan húzd végig, elég ha csak a melegét érzed és mond: „Megtisztítalak a tűz erejével!” Utána tedd a vízbe majd mond: „Megtisztítalak a víz erejével!” Végül rakd a sóba: „Megtisztítalak a föld erejével!”

Ezután tedd ki a hold fényére miközben azt mondod: „Add rá áldásodat Hold Istennő!”

Várj egy kicsit, majd köszönd meg az istennő segítségét. Az első éjszaka aludj együtt a kővel, de akár minden éjszakára a párnád alatt hagyhatod. Ha pedig ékszer, rendszeresen viselheted, ugyanis napközben a megérzéseiden is sokat fog javítani.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL