MÁGIA

3 komplett mágia, amivel jóstehetségre tehetsz szert, mint egy vérbeli prófétanő

Mindig is csodáltad a kártyavetők, a látnokok, a kristálygömböt olvasó jósasszonyok tehetségét? Titkon arra vágytál, milyen jó volna, ha neked is megadatna ilyen csodás képesség? Akkor itt a lehetőség, hogy varázsolj magadnak! Válassz egyet a 3 komplett szertartás közül és jósolj holnaptól te is!

 

Persze, vannak a született tehetségek, akiknek a kisujjúkban van a jóslás. Másoknak pedig meg kell tanulnia akárcsak az ábécét vagy az írást. Míg akár azt is megteheted, hogy varázsolsz magadnak jóstehetséget. Hogy mennyire lesz sikeres? Amennyire csak hiszel benne. Hiszen ugyannyira lehet hatásos, mint azé, aki megtanulta vagy ilyen képességgel született. Ha hiszel magadban és abban, hogy képes vagy, és megpróbálod, majd érkeznek a pozitív visszajelzések, minden okod meg lesz rá, hogy elmondhasd, neked is jutott egy kis jóstehetség!

Válassz egy mágiát, és váljon valóra a vágyad!

 

{KEPGALERIA}

Látnoki képességek megszerzése

Aki látnoki képességre vágyik, teliholdkor gyújtson 3 aranygyertyát és 6 lilát.

Mindegyikbe karcold a harmadik szem jelét. Ezt a jelet rajzold fel a homlokodra is, akár szemceruzával, de megszentelt olajjal mindenképpen. Formázzunk velük kört és a 6 lilában legyen a 3 arany.

Égess tömjén, fekete üröm, és szantál keveréket. Húzd meg a mágikus kört és koncentrálj a vágyadra.

Legyen előtted áll egy tál tiszta víz. Merítsd meg benne az arcodat és menj ki a holdfényre, hogy az megszáríthassa.

Ezután érints mogyoróvesszőt a homlokodhoz és mond: „Nem születtem látnoknak, de látnokként halok meg majd egyszer egy szép napon.”

Majd kend be homlokodat a olyan kenőccsel, (készítéséről itt olvashatsz) ami a következő növényeket tartalmazza ugyanannyi arányban: csipkebogyó, szemvidítófű, fekete üröm, ánizs, galagonya és miközben bekened ezt mond: „Megnyitom az istenek csatornáját, hogy végtelen látással bírjak.

Végül hajolj olyan magasról az egyik gyertyaláng fölé, hogy épp hogy megcsapja a homlokodat a meleg, majd mond: „Elégetem a hályogot a szememről, hogy tisztán lássak mindent, amit csak tudnom kell!”

Ezután adj hálát az égieknek majd térj nyugovóra úgy, hogy amiket magadra kentél, azokat nem mosod le csak másnap reggel.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL