Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

4 adventi varázslat a békés, boldog, szerencsés jövőért

Szerző:
Szabó Anna
Végezd el bármelyik adventi napon ezeket a varázslatokat, és nem csak az ünnepeid fognak garantáltan szeretetben, békességben és boldogságban telni, hanem akár meg is idézheted ezeket az egész jövő évedre! Varázsolj magadnak és családodnak bőséget, harmóniát, szerelmet és szeretetet!

Kívánság varázslat

Bármelyik adventi napon gyújts 4 aranyszínű gyertyát és 1 pirosat (ha szerelemre vagy szenvedélyre vágysz), zöldet (ha szerencsét, munkát, pénzt, egészséget, békét kérnél) vagy rózsaszínt (ha szertetetet vagy gyermekáldást).

Egy tálban helyezz el almát, narancsot, mákot, diót, fahéjat és vaníliát.

A tál körül gyújtsd meg a gyertyákat. Lélegezz mélyeket, koncentrálj a vágyadra, legyen meg a lelki szemeid előtt. Utána írd le egy kis darab papírra max egy mondat vagy kulcsszavakban, hogy mit kérsz. Utána mond el az igézetet: „Ragyogjon ránk hamarosan Yule napja, és ahogy megszületik Lugnashad, úgy keljenek életre vágyaim is még az idén, amik e papíron szerepelnek. Ahogy cseperedik az isteni fiú, úgy válnak majd valóra az én vágyaim, amik kitartanak addig, míg maradéktalanul be nem teljesülnek.”

Utána nincs más dolgod, mint elégetni, egy napig ott hagyni, majd másnap a reggeli széllel útnak ereszteni kívánságodat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL