MÁGIA

4 védelmi varázslat megcsalás ellen – Kerüld el, hogy összetörje a szívedet!

Olykor okunk sincs rá, mégis aggódunk amiatt, hogy a partnerünk megcsal bennünket. Akár van okod nyugtalankodni, akár nincs, ez a varázslat a segítségedre lehet és megadhatja a vágyott nyugalmat, illetve biztonságérzetet. Végezd el bátran a 4 védelmi varázslat egyikét, a mely megóv téged a megcsalástól!

Ezek a varázslat nem befolyásolják erőszakosan a partnered akaratát. Ugyanakkor sosem szabad megfeledkezni arról, hogy egy kapcsolatért mindig tenni kell, sosem szabad teljes egészében hátradőlni.

A választott varázslatot telihold napján vagy pénteken, esetleg szombaton, növő hold idején végezd el:

 

A hűség mintaképe varázs

Ehhez a varázslathoz, gyújts meg két piros gyertyát. Az egyikbe a te nevedet karcold, a másikba a párodét. Szükség lesz róla, meg rólad is egy képre. Kend be mézzel mindkettőtök képét, majd fordítsd őket egymással szemben, de még előtte tegyél közéjük egy egész chilipaprikát, majd így szólj:

„Te vagy a hűség mintaképe kedvesem, szobrot kellene állítani rólad. Nagyon is él még a szenvedély közöttünk, bennem megtalálod mindazt, amire szükséged van. Édes vagyok, mint a méz, tüzes, mint a paprika, nincs okod máshol keresni a boldogságot.”

Hagyd leégni a gyertyákat, majd tedd egy biztos helyre az összeragasztott képet legalább egy hónapig. Utána lehetőség szerint ásd el.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL