MÁGIA

5 varázslatos és szívmelengető gyertyamágia Advent első vasárnapjára

2016-ban november 27-ére esik advent első vasárnapja, amelynek gyertyája a hitet jelképezi. Az első vasárnap három időszak kezdetét is jelenti: a keresztény egyházi év és a karácsonyi ünnepkör kezdetét illetve az adventi időszak kezdetét. Számodra viszont jelenheti az útmutatás, az egészség, a jólét és a szerelem eljövetelét is, ha úgy kívánod! Ebben lesz segítségedre 5 adventi gyertyamágiánk is, hogy már az idén megteremthesd őket!

Az élet gyertyája

Akár magadnak vagy másoknak kérnél egészséget és hosszú életet, gyújts meg egy zöld gyertyát, amibe azok neve van karcolva, akiknek kéred és szerepeljenek gyógyító rúnák is a gyertyára írva. Az Ankh jelét semmiképpen se felejtsd el rávésni.
Füstölj tömjénnel, mirhával és babérral. A gyertya kör helyezz kis tálban bort és egy kis gyümölcskeret. Illetve citromkarikát és fenyőtűket.
Amint vizualizáltad vágyadat, mond el az igét: „Örök Élet Istene, a Halhatatlan Thot adja áldását ránk, hogy minden, ami rossz, betegség és fájdalom, messzire űzessék el a fény erejével a környezetünkből, s a fény ereje legyen az, ami védelemmel ruház fel bennünket és megvéd minden szenvedéstől. Életünk napjai teljenek épségben és egészségben, testünk-lelkünk háromszorosan is védve legyen. Magamba fogadom az isten vérét és a testét, hogy megerősödjek. ”

Ekkor edd meg a süteményt és itt meg a bort és mond: „Most már velem van az isten és a gyógyító ereje bennem él tovább.”

Teljesen égesd le a gyertyát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL