MÁGIA

5 varázslatos és szívmelengető gyertyamágia Advent első vasárnapjára

2016-ban november 27-ére esik advent első vasárnapja, amelynek gyertyája a hitet jelképezi. Az első vasárnap három időszak kezdetét is jelenti: a keresztény egyházi év és a karácsonyi ünnepkör kezdetét illetve az adventi időszak kezdetét. Számodra viszont jelenheti az útmutatás, az egészség, a jólét és a szerelem eljövetelét is, ha úgy kívánod! Ebben lesz segítségedre 5 adventi gyertyamágiánk is, hogy már az idén megteremthesd őket!

Adj jelet gyertya

Ha egy döntéshez vagy valamihez egy jelre volna szükséged, akkor egy arany gyertyába karcold bele a harmadik szemet háromszögben és a nevedet a másik oldalára. Tégy a gyertyák mellé tollacskákat és az aranyra hasonlító port egy kis tálban. Majd füstölj zsályával és szantállal. Mikor eleget relaxáltál a vágyadért, gyújtsd meg a gyertyát és mond el az igézetet: „A fénynél is sebesebben, a szél hozza el, az Isten mutassa meg, az angyalok közvetítsék nekem, de mielőbb szükségem van egy jelre, ami választ ad a szívemnek.”

Ekkor vedd a kezedbe a port és a tollakat majd fújd rá a gyertyára, de próbáld meg azt nem elfújni majd így folytasd: „Útjára bocsátottam az igézetemet, most már csak várnom kell, hogy ti égiek, teljesítsétek!”

A gyertyát égesd le egy éjszaka alatt és figyelj az elkövetkezendő napokban, mert érkezni fog a jel!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL