MÁGIA

5 varázslatos és szívmelengető gyertyamágia Advent első vasárnapjára

2016-ban november 27-ére esik advent első vasárnapja, amelynek gyertyája a hitet jelképezi. Az első vasárnap három időszak kezdetét is jelenti: a keresztény egyházi év és a karácsonyi ünnepkör kezdetét illetve az adventi időszak kezdetét. Számodra viszont jelenheti az útmutatás, az egészség, a jólét és a szerelem eljövetelét is, ha úgy kívánod! Ebben lesz segítségedre 5 adventi gyertyamágiánk is, hogy már az idén megteremthesd őket!

Mutass utat gyertya

Ha útmutatásra lenne szükséged egy döntéshez, vagy mert nem tudod mihez az élettel és jó volna tudod, merre indulj el és mit tegyél, akkor vésd a rovásírás jelével az isten jelét egy lila színű gyertyába és a nevedet a hátoldalába. Tégy egy fehér rózsát a gyertya mellé. Füstölj levendulával és zsályával.

Miután relaxáltál a célodra, elmondhatod a varázsigét: „Fogd meg Isten a kezemet, mert egyedül vagyok a sötétben, s nem tudom mit kell tennem, merre menjek. Vezess ki a fénybe és mutasd meg a számomra kijelölt utat s én arra megyek! Világosítsd meg elmémet, hogy milyen célt szolgálok és merre van a sorsom, amit beteljesíthetek.”

Ekkor csókold meg a fehér rózsát és tedd éjszakára a párnád közelébe, esetleg alá. A gyertyát pedig égesd csonkig. Az útmutatás már éjszaka vagy napokon belül, de megérkezik!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL