Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

6 mágikus módszer a stressz elűzésére

Szerző:
Szabó Anna
Tömegbetegségnek számít ma már a stressz, a feszültség és mindaz, amit ez a kettő testileg és lelkileg képes okozni. Ha alternatív módon szeretnéd megpróbálni elűzésüket és megszüntetésüket, válassz egyet a 6 mágikus módszer közül és élj végre felszabadult, kiegyensúlyozott és harmonikus életet.

{KEPGALERIA}

Vízkígyó varázslat

Készíts magadnak egy levendulás vagy bármilyen más nyugtató hatású fürdőt. Ülj be a kádba, helyezkedj el kényelmesen. Először csak nézd, ahogy a testedet körbe veszi a víz és ellepi. Tudatosítsd magadban, hogy vízben vagy és te is vízből állsz.

Utána hunyd le a szemedet. Érezd a vizet, anélkül, hogy mozognál. Érzékeld, hogyan ér a bőrödhöz, milyen érzés az, hogy a víz alatt befedi a testedet, mint egy ruha.

Most lásd a lelki szemeid előtt azt, hogy a víz bejut a bőrödön keresztül a testedbe. Érezd, ahogy a külső hámrétegeken át bekúszik és elönti az egész testedet. Lásd, ahogy körbe jár a testeden, mint egy vízből álló kígyó. Majd figyeld meg a lelki szemeiddel, hogy a bőrödön keresztül, mint egy sötét árny, kiszivárog belőled a stressz. A vízkígyó kimossa, kiűzi belőled a stresszt, a felgyülemlett negatív energiákat, a feszültséget.

Szép lassan elfáradsz, de közben mégis megkönnyebbülsz. Ha úgy látod, minden rossz kiszivárgott belőled, kinyithatod a szemedet. A művelet után érdemes lezuhanyozni és nem sokáig a tartózkodni vízben, amibe belekerült a negativitás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL