MÁGIA

8 mágikus tea recept, amely megadhatja azt, amire vágysz!

Vagy amire szükséged lenne! Úgyis tekinthetünk a mágikus teákra, mint bájitalokra. Néhány összetevő segítségével, meg persze a kellő hittel és energiával, igazi varázsfőzetet készíthetünk. Szinte minden problémára, illetve vágyra létezik egy mágikus tea. Válassz egyet, ami a célodnak a legmegfelelőbb, készítsd el, és fogyaszd jó ízzel!

Finomak és még mágikusak is! Varázsolj úgy, hogy közben élvezed az ízeket és kellemes melegségérzet jár át! Tartsd be az első receptnél található főbb lépéseket a többinél is! Illetve a teákat tetszés szerint ízesítheted!

Kapcsolatok béketeája

Ez a varázslat békességet és szeretetet hoz a kapcsolatba.

Amire szükséged lesz:

• 1 rózsaszín gyertya
• Kamillatea (2 teafilter vagy 2 evőkanál virágzat)

A varázslat menete:

Forrald fel a vizet.

Amíg várod, hogy a víz felforrjon, gyújtsd meg a gyertyát, és lélegezz mélyeket. Ürítsd ki az elmédet. Minden rituálé előtt fontos, hogy időt szánj arra, hogy a mentális és spirituális világosságba kerülj, megpróbálva elengedni a negatív gondolatokat. Lazulj el, kapcsolj ki teljesen!

Miután felforrt a víz, egy-egy bögrébe tegyél filtert majd önts rá vizet.

Azután mondd ki hangosan a következő igét: „Megbékélünk egymással a gyógytea ceremónia segítségével. Nincs közöttünk harag, nézeteltérés, csak szeretet.”

Ezután igyátok meg pároddal, barátoddal, akárkivel a teát a gyertyafény mellett. Hagyd, hogy a beszélgetés úgy alakuljon, ahogy, nem kell befolyásolnod.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL