MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a terhek leoldásáért

„Régóta cipelem már magamban a fájdalmamat, a haragomat, a sérelmeimet, a sötétséget és a belső démonimat. De nem kívánom tovább vinni őket. Itt és most arra kérem a szenteket és az angyalokat, hogy szabadítsák meg lelkemet, mentsenek ki a börtönből melybe magamat zártam. Oldjátok fel bennem a mázsás súlyokat, lelkem legyen szabad és olyan könnyű, mint egy tollpihe, negatív, gonosz és sötét gondolatok többé kínozzák meg. Segítsetek kilépnem a fényre és áldjatok meg békével és boldogsággal.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL