MÁGIA

Engedd el a múltadat! Használd a Lépj tovább varázslatot!

A kötélvágó rituáléként is ismert varázslat segít megszabadítani az érzelmi, mentális és szellemi kötelékeket, amelyek megfosztanak téged attól, hogy továbblépj, ezáltal fejlődj és megleled a békédet, a boldogságodat. A nyugodt, tiszta elméd erejének felhasználásával és megerősítésével ez a varázslat segít megszüntetni a hátráltató érzelmeket, hiedelmeket, de még akár a mérgező kapcsolatokat is.

Ez a varázslat rendkívül sokoldalú, akárcsak magának a múltnak az engedése. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, meg kell szabadulni a negatív érzelmektől, gondolatoktól, hiedelmektől és azoktól a kapcsolatoktól, amelyek hátráltatnak és semmit sem adnak. Egyúttal nemcsak megszabadít, hanem fel is szabadítja az energiáidat és segíti a megbocsátás, az elengedés, a gyógyulás folyamatát.

Kellékek

1 piros gyertya

1 fehér gyertya

1 kék gyertya

1 fekete gyertya

Egy-egy szál fonal vagy cérna a következő színekből: piros, fehér, kék, fekete

Egy csokor friss bazsalikom

Esővízzel töltött tál (ha nincs rá mód, hogy hozzájuss, akkor ásványvíz)

Olló

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején végezd a varázslatot. A legjobb, ha a szabadban végzed, de ha ott nem tudod, a beltér is megfelel. Helyezd el a gyertyákat négyzet alakban. A fekete és fehér gyertya legyen egymás mellett. A fekete fonalat kösd össze a fehér gyertyával. A fehér fonalat a kék gyertyával. A kék fonalat a piros gyertyával. A piros fonalat a fekete gyertyával.

Fogd a csokor bazsalikomot és mosd meg vele és a vízzel az arcodat. Azután relaxálj, összpontosíts. Előfordulhat, hogy felerősödnek benned az érzések, a gondolatok, mindaz, ami a múltad része és szeretnéd elengedni vagy pedig ideje lenne elengedned.

Mikor úgy érzed, készen állsz, mondd el az igét:

„Készen állok elvágni a kötelékeket.
Kedves múltam, ideje búcsúznom tőled.”

Fogd az ollót és vágd el a fekete és fehér gyertyát összekötő fonalat e szavakkal: „Elvágom az utat negatív energiák és emlékeim elől. Magam mögött hagyom őket.”

Ezután vágd el a fehér és kék gyertyát összekötő fonalat e szavakkal: „Elvágom az utat sötét gondolataim és hiedelmeim elől. Magam mögött hagyom őket.”

Majd vágd el a kék és piros gyertyát összekötő fonalat e szavakkal: „Elvágom az utat a nem működő és mérgező kapcsolataim elől. Magam mögött hagyom őket.”

Végül vágd el a piros és fekete gyertyát összekötő fonalat e szavakkal: „Elvágom a negatív és fájó érzéseim elől. Magam mögött hagyom őket.”

Fújd el a gyertyákat a következő sorrendben: fekete, fehér, kék és piros, és mindegyiknél mondd: „Most bezárul a múltam ajtaja.”

Legvégül már csak annyi a dolgod, hogy szárítsd ki a bazsalikomot és égesd el. A vizet lehetőség szerint a szabadba öntsd ki és kész is vagy.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL