MÁGIA

Ennek a 2 mágiának a segítségével meggyógyíthatod az összetört szívet!

Időnként sajnos összetörik a szívünket. Hol a párunk teszi, máskor meg egy tragédia vagy éppenséggel egy kudarcélmény töri össze a szívünket. Azonkívül, hogy türelmesen vársz, amíg begyógyul a seb és megpróbálsz közben továbblépni, a két varázslat egyikével elérheted, hogy a folyamat felgyorsuljon és eredményesebb legyen!

Válassz egyet a két mágia közül, amely segít begyógyítani az összetört szívet és végezd el az itt található táblázat szerinti megfelelő napon (attól függően milyen témában törték össze a szívedet), fogyó hold idején:

Szívgyógyító varázs

Szükséged lesz:

  • 1 piros anyagra, akár filcre, amit ketté vághatsz
  • Cérna
  • 1 fehér gyertya
  • Olló

Mielőtt elvégeznéd a mágiát, relaxálj kicsit. Fókuszálj a történtekre, ami összetörte a szívedet. Éld át a fájdalmat. Mikor ez megtörtént, fogd a kezeid közé a már kivágott szívet és vágd ketté e szavakkal: „Ez itt az én szívem. Fájdalmat okoztak, összetörtek, porba löktek, darabokban hever a szívem.”

Miután ketté vágtad gyújtsd meg a gyertyát és mondd: „De ma felvirradt a remény lángja és az angyalok erőt adnak nekem és meggyógyítják a szívemet.”

Fűzd át a cérnát a tűbe és vedd kezedbe a két fél szívet. Kezd el középen összevarrni, miközben azt mondod: „Az angyalok irányítják kezemet, ők felelnek azért, hogy miközben varrok, a szívem maradéktalanul begyógyuljon.”

Ezután varrd végig, akár egyszer-kétszer, annyiszor, ameddig jól esik és közben koncentrálj arra, hogy egyre jobban érzed magad, múlik a fájdalom. Tudd, hogy az angyalok veled vannak és támogatnak. Lásd magadat boldogan, elégedetten, begyógyult szívvel.

Utána tedd el biztos helyre a szívet legalább 4 hétig, a gyertyát pedig égesd le.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL