Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Ennek a 2 varázslatnak a segítségével elérheted, hogy randira hívjon a kiszemelted!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha végre valahára randira hívna a kiszemelted? Ha úgy érzed, itt lenne az ideje személyesebb vizekre evezni, de nem szeretnél te lenni az, aki elhívja a másikat, akkor itt van ez a 2 egyszerű varázslat, amelynek segítségével célt érhetsz!

Pénteki napon, növő hold idején a legcélszerűbb elvégezni a választott varázslatot. Ám ha úgy érzed, nem tudsz olyan sokáig várni, akkor persze bármelyik másik nap is elvégezheted a mágiát.
 

Adj esélyt varázs

Kellékek:

• 1 kék gyertya
• 1 kép rólad
• 1 tál víz
• Pár csepp rózsaolaj

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és helyezd elé a tálat. Tedd bele a képedet. Fogd a kancsónyi vizet és mutasd fel a Hold irányába majd így szólj: „Holdanya, álld meg ezt a vizet. A víz mindennek és a mélységek tudója, legyen hát ez a víz, X (a személy neve) elméjének tava.”

Öntsd a vizet a tálba és mondd: „Halld hangomat X, hozzád szólok. Ott vagyok az elmédben, adj egy esélyt, hogy a szívedben is ott lehessek.”

Most csöpögtess pár csepp rózsaolajat a vízbe és így folytasd: „Ha úgy hiszed, egy pár lehetünk és van esélyünk a szerelemre, kérlek téged hívj randira, hívj randira, hívj el egy randira.”

Ezután meditálj vagy nézd a vizet addig, amíg jól esik és közben vizualizáld, hogy megtörténik az elhívás.

 

mágia varázslat szerelem randi
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL