Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Ennek a 3 varázslatnak a segítségével választ kaphatsz álmodban a kérdésedre

Szerző:
Szabó Anna
Álmainkban nemcsak a mindennapi eseményeket dolgozzuk fel. Gyakran a tudatalattink üzeneteit is közvetíti. Emellett csatornaként szolgálhat, amin keresztül az égiek üzenhetnek nekünk. Éppen ezért, ha van valami, ami nagyon foglalkoztat és szeretnél rá választ kapni, akkor nincs más dolgod, mint elvégezni az egyik varázslatot és választ kaphatsz az álmaidon keresztül.

Hétfői napon, növő hold idején – vagy teliholdkor - végezd el a következő varázslat egyikét:

Álom gyertyavarázs

A következőkre lesz szükséged:

  • 1 lila gyertya
  • 1 kép rólad
  • Egy tál víz

A gyertyába karcold bele a kérdésedet. A tál vízbe tedd bele a fényképedet. Nem kell sok víz, de lepje el két ujjnyira a képedet. Utána állítsd bele a gyertyát, és mielőtt meggyújtanád, így szólj: „Ez a gyertya a fény a sötétben, keresztül hatol minden mélységen, elérve az elmémet és megvilágítva azt, megvilágítva a válasszal, amit tudni akarok.”

Ezután gyújtsd meg a gyertyát és: „Tudni akarom, hogy... (itt tedd fel a kérdésedet), ezért ma éjjel álmomban választ kapok rá.”

Hagyd így éjszakára biztonságos körülmények között és menj bátran aludni. Az éjszaka folyamán valószínűleg eléri a vizet – a gyertya méretétől függően – és kialszik a láng a vízben, de ha nem, az sem baj, ez a része nem befolyásolja a varázslat kimenetelét.
 

varázslat mágia álom
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL