Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Ennek a 3 varázslatnak a segítségével választ kaphatsz álmodban a kérdésedre

Szerző:
Szabó Anna
Álmainkban nemcsak a mindennapi eseményeket dolgozzuk fel. Gyakran a tudatalattink üzeneteit is közvetíti. Emellett csatornaként szolgálhat, amin keresztül az égiek üzenhetnek nekünk. Éppen ezért, ha van valami, ami nagyon foglalkoztat és szeretnél rá választ kapni, akkor nincs más dolgod, mint elvégezni az egyik varázslatot és választ kaphatsz az álmaidon keresztül.

Hétfői napon, növő hold idején – vagy teliholdkor - végezd el a következő varázslat egyikét:

Áldott álomszütyő varázs

Kellékek

  • 1 fehér gyertya
  • 1 kis lila színű zsákocska
  • 1 kevéske macskaszőr
  • 1 ev. csipkebogyó
  • 1 tk. macskagyökér
  • 1 tk. fekete üröm
  • 1 cetli

Ajándék a tündéreknek: édesség, édes italok, tej, méz, magvak, amit jónak látsz

Gyújtsd meg a gyertyát, és írd fel a kérdésedet egy cetlire. Tedd bele a zsákocskába a növényekkel együtt, majd varrd össze e szavakkal: „Van valami, amiről tudnom kell és Morpheus lágy ölében választ is kapok rá.” Mondogasd ezt, amíg összevarrod teljesen.

Azután menj a szabadba, vidd magaddal a zsákocskát és a tündéreknek szánt ajándékot. Tedd egy bokor vagy fa tövébe a zsákocskával együtt (ha nincs erre lehetőséged, hagyd az oltárodon) és mondd: „Tündérek, kedves kis apró népek, ajándékot hoztam nektek és ha kedveteket lelitek benne, úgy arra kérlek, áldjátok meg álompárnámat, hogy holnap éjszaka választ kaphassak a kérdésemre.”

Ezután hagyj ott mindent. Másnap szedd össze a kellékeket, a megmaradt ajándékokat ásd el a földbe, éjszaka pedig tedd az álompárnát a párnád alá.

Maximum 3 napig használhatod, utána égesd el úgy, ahogy van.

 

varázslat mágia álom
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL