MÁGIA

Helyezd védelem alá szeretteidet ennek az 5 mágiának a segítségével!

Amit tudunk, megteszünk a szeretteink védelméért, de sajnos nem tudunk csodát tenni. Ha fenyegetve érzed valamely szeretted testét vagy lelkét, akár az egész családot, akkor használd az 5 varázslat egyikét, ami mágikus védelemmel ruházhatja fel őket. Ha még nem hívtad segítségül a mágiát, most megteheted!

Sajnos a varázslat sem jelent garanciát. Ellenben érthető, hogy igazán, mindent meg akarsz tenni azért, hogy biztonságban tudd a szeretteidet. Azonkívül, hogy mindent megtettél, amit tudtál, imádkozol értük, bevetheted az 5 védelmi mágia egyikét is:

Védő pentagra gyertyavarázslat

A következőkre lesz szükséged:

• Só
• Egy kép a családodról
• 1 fehér, 1 piros, 1 kék, 1 zöld, 1 sárga gyertya
• Rozmaringolaj

Tedd középre a képet vagy képeket a szeretteidről. Szórd körbe sóval. A kör legyen nagyobb, hogy odaférjenek a gyertyák is, amiket a sóvonalra kell ráhelyezned ötágú csillag formájában, ahogy a képen is látod. Előtte a gyertyákat kend be rozmaring olajjal. 

Mikor ezzel készen vagy, készülj fel lelki szinten a varázslatra. Mikor ez megtörtént, gyújtsd meg a gyertyákat. Először a jobb oldali felsőt gyújtsd és így szólj: „Levegő erejével.”

Utána az óramutató járása szerint haladj, vagyis a következőnél (jobb alsó) ezt mondd: „Tűz erejével.”

Bal alsó csúcsnál: „Föld erejével.”

Bal felső csúcsnál: „Víz erejével.”

A legfelső csúcsnál: „A Szellem erejével, megvédem szeretteimet. Védő kört húzok köréjük, melyen nem hatolhat át az ártó szándék. Gonosz lelkek, betegségek kint ragadtok, takarodjatok, mert az én szeretteim érintetlenek!”

5 napon belül égesd le a gyertyákat. Utána leszedheted az oltár kellékeit.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL