MÁGIA

Minden vágyad egy kisbaba? – Akkor használd a 3 termékenységi varázslat egyikét!

Régóta próbálkoztok a kisbabával, de még nem jött össze? Vagy tudomásod van olyan okról, ami miatt nehezebben foganhat meg? A mágia sajnos csodát nem ígér, de a segítségedre lehet! Tégy meg mindent, amit csak tudsz annak érdekében, hogy sikerrel járjatok, mellette végezd el a 3 ceremónia egyikét, amely növelheti a teherbeesés lehetőségét!

Válassz egyet a következő 3 varázslat közül és teljesüljön a vágyad:

Termékenységi tojásvarázs

Vasárnap, növő hold idején végezd a varázslatot!

Csak egy tojásra és egy teljes vanília rúdra van szükséged. A tojásra rajzold fel az itt látható ábrát, ami azt jelenti „érett” és írd rá a nevedet is. Gyújts egy barna színű gyertyát, amire belekarcoltad a „terhes vagyok feliratot” fogd a kezeid közé a tojást, majd így szólj: „Legyen áldott a méhem, és alkalmas egy gyermek kihordására. Áldjanak meg az istenek, egy új lélekkel, hadd legyek végre otthona egy születendő új életnek.”

Végül már csak annyi a dolgot, hogy elásod a tojást a közeledben, jó mélyen, amit ezután érdemes minden nap locsolni és közben koncentrálj arra, hogy már terhes vagy. Minden nap égess egy keveset a gyertyából is és fókuszálj a vágyadra.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL