MÁGIA

Van valami, amire vágysz? - Varázsold elő Február 1-én az 5 Imbolc mágia egyikével

Szerző:
Szabó Anna
Február 1, vagyis a kelta Imbolc a tél végét és a tavasz eljövetelét jelképezi. Ez Brigit istennő ünnepe, aki a tűz, a család, a házi tűzhely, a mesterségek, a gyógyítás, a boszorkányság, a gyermekáldás és a jóslás istennője. Ezen a napon megidézheted életedbe mindazt, amire vágysz, bepillantást kérhetsz a jövődbe, de akár áldásra és gyógyulásra is szert tehetsz! Válasz egyet az 5 Imbolc mágia közül és váltsd valóra vágyaidat egyetlen nap alatt!

Imbolc Brigid, a kelta istennő ünnepe. A kelta hagyományok szerint Imbolc a tavasz első napja. Imbolc előestéjén a Cailleach, a Tél Banyája elutazik arra a mágikus helyre, ahol a Fiatalság Forrása található, hogy igyon belőle majd hajnalra a fiatal Brigiddé változzon. Imbolc-kor termékenységgel, gyógyulással, védelemmel kapcsolatos mágiát végeznek és természetesen jósolnak is amellett, hogy elmondják az istennőnek, mire vágynak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL