Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Varázsolj magadnak boldogságot a 6 mágikus tipp egyikével!

Szerző:
Szabó Anna
Az igazi boldogság belülről fakad, mindentől és mindenkitől függetlenül. Nem ajándék, amit ki kell érdemelni, hanem alapképesség, amit magunkkal hordozunk és bárhol, bármikor képesek vagyunk boldognak lenni. Ezek a varázslatok segítenek megszabadulni a bánattól, a boldogtalanságtól és boldogságot hoznak az életedbe! Nem ámítás, nem önáltatás, hanem előidézik a valódi örömöt!

{KEPGALERIA}

Boldogság olaj

Keverj jojoba, olíva vagy mandulaolajba: fél teáskanál vanília olajat avagy kivonatot, 1 teáskanál rózsaolajat, fél teáskanál levendula olajat, egy teáskanál kamilla virágot, 4 teáskanál fahéjat, 1 teáskanál koriandert és adj hozzá egy 1 körömvirág fejet.

Figyelj oda, hogy bőrbarát olajokkal dolgozz! Keverd össze az alapanyagokat egy tálkában és amíg kevergeted, töltsd fel a gondolataiddal, a személyes energiáiddal. Gondolj arra, hogy ez a keverék meghozza neked a boldogságot, életerőt és életvidámságot ad neked. Majd tedd félre és hagyd állni hűvös és száraz helyen három napig. Utána szűrd át egy üvegcsébe, amit hűvös helyen kell majd tárolnod.

A boldogságot olajat felkenheted magadra mindennap, a csuklódra vagy a nyakadra. Aromalámpába téve is belélegezheted vagy a fürdővizedbe a csepegtetheted.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL