Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Varázsolj magadnak boldogságot a 6 mágikus tipp egyikével!

Szerző:
Szabó Anna
Az igazi boldogság belülről fakad, mindentől és mindenkitől függetlenül. Nem ajándék, amit ki kell érdemelni, hanem alapképesség, amit magunkkal hordozunk és bárhol, bármikor képesek vagyunk boldognak lenni. Ezek a varázslatok segítenek megszabadulni a bánattól, a boldogtalanságtól és boldogságot hoznak az életedbe! Nem ámítás, nem önáltatás, hanem előidézik a valódi örömöt!

{KEPGALERIA}

Tükör boldogság varázslat

Ezt a mágiát szombaton, az esti órákban végezd, újhold idején.

Végy elő egy képet, amin boldog voltál és lehetőleg egyedül szerepelsz rajta.

Gyújts három fehér gyertyát háromszög alakban és középre helyezz egy tükröt. A képet pedig tedd úgy elé, hogy tükröződjön. Hagyd így három percig. Addig elevenítsd fel a szép emlékeket, akár a képhez köthetőeket vagy bármely más időszakot, mikor boldog és elégedett voltál.

Utána tedd félre a képet és ülj a tükör elé. Nézz a tükörbe, lásd magadat, még amikor boldog voltál. Keresd meg, mi hiányzik az életedből, mire vágysz. Ez a mágia olyan erős lehet, hogy heves érzelmek törhetnek rád és talán a sírás is elkap. Engedj ki magadból minden fájdalmat, minden hiányérzetet. Utána csodálatos megkönnyebbülés lesz úrrá rajtad, szabadnak érzed majd magadat, elégedettnek. Elönt a forró boldogság a remény és a fény és amit kerestél, azt megtalálod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL