2ek citromlé
2ek méz
2db banán (kb. 150g)
350g liszt
1 csipet só
2tk kakópor
1 csomag sütőpor
2 tojás
80g cukor
120ml olaj
3ek tej
200 natúrjoghurt
100g mogyorókrém
100g (sütő) csokoládé
50g banáncsipsz
1. Keverd össze a citromlevet a mézzel. Hámozd meg a banánt, kockázd fel és keverd hozzá.
2. A lisztet, a sót, a kakaóport és a sütőport keverd össze.
3. A tojást verd fel a cukorral, az olajjal a tejjel és a natúrjoghurttal. Elegyítsd a lisztes keverékkel, majd a banánossal, végül pedig keverd hozzá a mogyorókrémmel és a csokoládéval.
4. Egy muffinsütőt bélelj ki papformákkal, majd tegyél bele háromnegyedig a tésztamasszából, a tetejét díszítsd banáncsipsszel.
5. Süsd ki 180ºC-ra előmelegített sütőben, 20 perc alatt.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK