4db fél csirkemellfilé (700g)
1ek magos mustár
1ek citromlé
1ek olívaolaj
1ek finomra vágott rozmaring
1tk fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g), elnegyedelve
1db citrom leve
1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverjük össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórjuk meg a rozmaringgal.
2. Kisebb adagokban pirítsuk meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.
3. A burgonyát főzzük meg, majd tegyük egy nagy tálba a spenóttal együtt, adjuk hozzá a vajat, és lazán keverjük össze, hogy a vaj elolvadjon.
4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK