Elkészítése:
1. Egy zacskó kb. 500 gr brokkolit felteszünk egy felkockázott kisebb burgonyával főni.
2. Egy teáskanál vaj és ugyanennyi olívaolaj keverékén átforrósítunk egy gerezd fokhagymát egy teáskanál liszttel, kevés sóval, szerecsendióval és fehér borssal majd hozzá öntünk 200 ml tejet a zöldségek felével és a főző vízzel együtt kiforraljuk.
3. Az edényben maradt brokkolit és krumplit átturmixoljuk, és az egészet összekeverjük.
Hűvös őszi estéken, de egy napsütéses ebédhez a teraszon, kiváló csemege ez a leves.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK