Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kirké

Héliosz napisten és egy tengeri nimfa gyermeke volt, aki egy elvarázsolt szigeten élt, ahova Odüsszeusz és kísérete is ellátogatott kalandozásai során. Kirké az összes hajóst disznóvá változtatta, és kizárólag Odüsszeusz volt képes ellenállni hatalmas varázserejének. Később Kirké és Odüsszeusz egymásba szerettek, így a kalandorok egy ideig ott éltek vele a szigeten.

A Kirké-típusú nő

Igazi üzletasszony, aki pontosan tisztában van azzal, hogy mit akar. Soha egyetlen lehetőség mellett nem megy el anélkül, hogy mérlegelné, érdemes-e foglalkozni vele, vagy sem, teljes erőbedobással dolgozik és küzd a céljaiért. Talán pont ennek köszönhető, hogy gyakran kimerült.

Így használd ki képességeidet

Erősséged abban rejlik, hogy állandóan kész vagy új ötletek megálmodására, és azok gyakorlati megvalósításra, és ehhez nagy adag önállóság is párosul. Mindegy, hogy saját vállalkozásod van, vagy éppen beosztottként dolgozol, munkádban maximalista vagy, és magas szinten végzed feladataidat. Ám nem szabad elfeledkezned a kikapcsolódásról sem, mert egy idő után hatalmas munkabírásod csökkenni fog, ha soha nem lazítasz. Ne feledd: a családdal, barátokkal való találkozók éppen annyira fontosak, mint a határidőnaplódba írt üzleti megbeszélések.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL