Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Athéné

Zeusz isten lánya, aki teljes fegyverzetben pattant ki apja fejéből. Bár harcos istennő, inkább érvekkel csatázik, mint fegyverrel. Ő a bölcsesség, a jog, az igazság, az írás, a háború és a művészetek istennője. Athéné oltalma alatt állnak a városok, főleg Athén, amelyért a tenger istenével, Posszeidonnal kellett megküzdenie. A lakók úgy gondolták, hogy az nyerheti el városukat, aki nagyobb ajándékkal lép elő. Posszeidon kutat ajándékozott, Athéné viszont olajfát. A csatából ő került ki győztesen, mert egyszerre adott ételt, tüzelőt és olajat.

Az Athéné-típusú nő

Ő az, akit inkább az esze, mint a szíve vezérel. A férfiakat sokkal jobban tiszteli, a női viszálykodás és hiszti fárasztja. Éppen emiatt olyan foglalkozást választ, ahol gyakorlati érzékét, éles elméjét tudja kamatoztatni. Tudása révén hamar magas beosztásba kerülhet. Jó vezető, igazi stratéga. Rendkívüli tehetséggel egyensúlyoz a tapintat és a hatalom között, munkában és szerelemben egyaránt. Mint mindenben, így munkájában is a tökéletességre törekszik, ezért feladatát mindig nagy gonddal végzi. Ugyanakkor ez a tulajdonsága könnyen a kárára is válhat, ugyanis, ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő azt előre eltervezte, türelmetlenné és görcsössé válik. Az Athéné-nő tehát nem éppen a rugalmasságáról híres. Érdemes odafigyelnie a nőkkel való kapcsolataira, és önmaga női oldalára is. Meg kell tanulnia a nőiességével bánni, kikapcsolni, lazítani kicsit.

Így használd ki képességeidet

Mivel minden egyes részletet alaposan át akar látni, munkája során szívesen olvas szakcikkeket. Akkor igazán szerencsés, ha olyan hivatást választ, amelyben a hangsúly a tényeken van, nem pedig a személyes kapcsolatokon. Kiváló szakember válhat belőle a könyvelés vagy az adótanácsadás területén. Nem ártana azonban, ha jobban odafigyelnél a belső megérzéseidre, és olykor-olykor félre tudnád tenni az észérveket. Ez a képesség mindenkiben meg van, így biztos lehetsz abban, hogy neked is sikerülni fog.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL