Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Psziché

Ez a leányalak az emberi lelket szimbolizálja. Ámor – Aphrodité fia - beleszeretett a csodaszép Pszichébe , és feleségül is vette. Aphrodité ekkor borzasztó haragra gerjedt, ezért átkot szórt a hősnőre. Amor azonban nyilaival leszedte feleségéről az átkot, és kérésére Jupiter istenné emelte Pszichét, hogy a szerelmesek mindörökre házasok maradhassanak.

A Psziché-típusú nő

E típus legfőbb értéke a harmónia és a gondoskodás, és ez a munkahelyére is érvényes. A családi béke számára szent és sérthetetlen. Rendkívül szívélyes személyiség, akit mindenki kedvel. Nagy hibája, hogy nem, vagy csak nehezen tud nemet mondani, ezért gyakran kihasználják odaadását, jóhiszeműségét.

Így használd ki képességeidet

Ugyanolyan hűséges vagy a feletteseidhez, mint amennyire annak idején Ámor volt Pszichéhez. Ez azonban nem jár automatikus előléptetéssel, sem fizetésemeléssel, ezért megesik, hogy évekig ugyanazon a helyen, ugyanabban a pozícióban dolgozol. Meg kell végre tanulnod a „nem” szót, és főleg azt, hogy nem kell mindenért bocsánatot kérned, olykor még azért is, hogy létezel. Hidd el, a környezetedben élő emberek tiszteletét is jobban kivívod, ha olykor-olykor kiállsz a saját igazad, elképzelésed mellett.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL