Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Artemisz

A görög Artemisz Apolló, a napisten ikertestvére, akivel állandó versengésben volt. Szerelme Orion volt, ám Apolló képtelen volt elviselni kettejük frigyét és csapdát állított nekik. Azt kérte Artemisztől, hogy nyilával lőjön a tengerbe, egy meghatározott helyre. Ő megtette ezt, a nyíl célba is ért, ám utólag vette észre, hogy az éppen fürdőző Oriont találta el. Hatalmas bánatában szerelmét az égre küldte csillagképként.

Az Artemisz-típusú nő

Ez a típusú nő szabad és a független, aki képes a kitűzött céljaiért küzdeni. Már kislány korában sem a babát választotta, ha játszani akart, hanem a szabadba vágyott. Lovagolni, kirándulni akart, vagy csak egyszerűen kint lenni a természetben. Ugyanakkor rendkívül szorgalmas és rendszertő, mindent alaposan átgondol és leellenőriz, ezért gyakran gondolják strébernek. Bármilyen felelősségteljes munkában megtalálja számításait, így kiváló tanárnő, jogász, orvos vagy ápolónő válhat belőle. Akárcsak mitológiai elődje, ő is nagyon nehezen tesz különbséget az ész és az érzelmek között.

Így használd ki képességeidet

Felnőttként igazi harcos válik belőle, aki a többi nőtársával ellentétben, versenyhelyzetben érzi igazán csúcsformában magát. Az Artemisz nő ezt az energiát hajlamos a munkájában kiélni, feladatait bravúrosan végzi. Talán ezekkel igyekszik palástolni bizonytalanságát, hiszen a fentiek ellenére nem rendelkezik elegendő önbizalommal. Gondolatait és cselekedeteit folyamatos kontroll alatt tartja. Bízz jobban a képességeidben! Ezt úgy érheted el legkönnyebben, ha időt szánsz arra, hogy leírod az elmúlt időszak pozitív élményeit, eseményeit, vagy megjutalmazod magad egy-egy siker után.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL