Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Aphrodité

A görög regékben Afrodité a szerelem, a szexuális gyönyörök és a szépség istennője. Nevének jelentése: "tajtékból született", mivel a legenda szerint apja, Uranosz kasztrált nemi szervéből fogant, amelyet az óceán habjaiba vetettek. Ezért Aphrodité a szégyenérzet nélküli női szexuális energiát képviseli.

Az Aphrodité-típusú nő

Sikerének titka a karizmájában és a kisugárzásában rejlik, és ezt a munkájában is remekül tudja kamatoztatni. Mivel már kiskorától megszokta, hogy minden körülötte forog, rendkívül fontos számára, hogy a figyelem középpontjában legyen, és ezért mindent el is követ. Erős, határozott szexuális kisugárzással és teremtőenergiával rendelkezik, vonzereje hamar a felszínre tör, és ez egyre csak fokozódik. Szinte mindenkire hatást gyakorol, még akkor is, ha nem éppen ő a legcsinosabb. A legtöbb Afrodité nő a színpadon, vagy a reklámszakmákban érzi igazán otthon magát, de minden olyan munka érdekes lehet számára, amely a szépséggel kapcsolatos. Ha nem ismerik el tehetségét vagy képességét, abba képes akár bele is betegedni.

Így használd ki képességeidet

Az Aphrodité nő életfeladata abból áll, hogy elbűvölő legyen, azonban csak akkor lesz elégedett, ha az őt ért dicséretek nem csak a külsejének szólnak, hanem belső értékeinek is. Ahhoz azonban, hogy ne csak felszínes csodálatot, bókokat söpörj be, neked is tenned kell valamit. Soha ne használd külső adottságaidat álcaként, és főleg fegyverként! Inkább rejtett személyiségedből mutass meg többet.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL