Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Médeia

A görög mitológiában varázslónő volt.  Hatalmas szerelemre lobbant Iaszón iránt, ezért segített neki az aranygyapjú megszerzésében. Utána megszökött Iaszónnal, és útközben megölte testvérét,Apszürtoszt, akit magukkal vittek. Később Iaszón elhidegült Médeiától és Kreuszát akarta feleségül venni, de Médeia egy méreggel átitatott díszköntössel megölte vetélytársnőjét. A kitűzött esküvő napján Médeia megölte saját két gyermekét is, hogy ezzel is bántsa a hűtlen Iaszónt.

A Médeia-típusú nő

Vasakarattal és tudatosan építi karrierjét, hatalmas lendülettel tör előre, és küzd a vezető pozícióért. Nála nincs második, vagy harmadik hely, kizárólag az első helyen érzi magát elégedettnek. Aki képes elé tolakodni, az hatalmad haragjával szembesül, semmiféle konfliktushelyzettől nem riad vissza. Ha becsapva érzi magát, éktelenül dühös lesz, és bosszút esküszik.

Így használd ki képességeidet

A hosszantartó beszélgetéseket általában időpocsékolásnak tartod, ezért te is szűkszavúan, ugyanakkor lényegre törően fogalmazol. Kemény üzletasszony vagy, aki bármilyen helyzetben kész arra, hogy nyomást gyakoroljon ellenfeleire, ám ez a viselkedés gyakran nemtetszést vált ki üzleti partnereidben. Meg kell tanulnod azt, hogy miként értethetnéd meg magad jobban az emberekkel, és azt, hogy a kompromisszumkötést ne sikertelenségnek könyveld el. Tartózkodj a dühkitörésektől, és a bosszúállástól, ugyanis ezekkel általában csak saját magadnak ártasz. Próbáld inkább sportban levezetni az energiáidat.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL