Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Múzsa

A múzsák a görög mitológiában a mítoszok megtestesítői, a költészet,zene, a tánc és a tudományok istennői, az emlékezés és az improvizáció ihletői. A múzsák első lakhelye az Olümposz alatti síkság,  Tánccal, énekkel örvendeztették meg az isteneket. Szent állataik a méhek voltak, akiket a múzsák madarai néven is emlegettek.

A Múzsa-típusú nő

Akkor érzi magát a legjobban, ha környezete valamilyen módon nélkülözhetetlennek tartja. Számára a gazdagság és a hatalom másodrendű, sokkal fontosabb, hogy érdekes emberekkel ismerkedjen meg, vagy változatos feladatokat lásson el. Mások helyzetébe könnyen beleéled magad, legfőbb gyengeséged azonban az, hogy azonosulsz is az érzéseikkel. Ha úgy érzed, nem értékelnek megfelelően, hamar szeszélyessé válsz.

Így használd ki képességeidet

A Múzsa nővel gyakran előfordul, hogy kötélen rángatható bohócként kezeli mind a felettese, mind a környezete, ezért fontos, hogy mihamarabb fejleszd önállóságodat. Ha olyan emberekkel dolgozol együtt, akik befolyásolhatóak, fel tudod használni kapcsolataidat saját érdekeid előmozdítására. Sokat kell még tanulnod, többek között azt, hogyan maradj nyugodt a feszült és nehéz helyzetekben.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL