Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Változás

Ezen a kártyán egy hatalmas kerék-szimbólum látható, amely az időt, a sorsot, a karmát jelképezi. Galaxisok örvénylenek e folyton forgó kör körül, melynek kerületén ott látható mind a tizenkét állatövi jegy. A körvonalon belül találjuk az I Ching nyolc trigrammáját, a középponthoz kicsit még közelebb pedig a villámok energiáival megvilágított négy fő irány látható. A forgó háromszög ebben a pillanatban épp felfelé, az isteni minőség felé mutat. Ennek a közepén pedig a férfi és nő, a kreativitás és a befogadás kínai szimbóluma, a jin és jang helyezkedik el.

Gyakran hallhattuk a bölcsektől, hogy az egyetlen változatlan dolog a világban a változás maga. Az élet folyamatosan változik, kibontakozik, meghal és újjászületik. Minden ellentétpárnak szerepe van ebben a végtelen, körkörös rendszerben. Ha a kerék szélébe kapaszkodsz, akkor könnyen elszédülhetsz! Haladj a ciklon középpontja felé, pihenj meg ott, és tudd, hogy az is el fog múlni.


Osho üzenete:

"Az élet, mintha feledékeny volna, folyton önmagát ismétli. Ha nem figyelsz oda, akkor tovább ismétli magát, tovább forog, mint egy kerék. Ezért hívják a buddhisták ezt az élet és halál kerekének - az idő kerekének. Úgy forog, mint egy kerék: a születést halál követi, a halált pedig születés; a szerelmet gyűlölet követi, a gyűlöletet pedig megint szerelem; a siker után kudarc jön, azután megint siker... Csak figyeld meg!

Elég, ha néhány napig valóban odafigyelsz, és feltűnik előtted az egész működési rendszer; a kerék működési rendszere. Egyik nap csodálatos reggelre ébredsz; nagyon boldognak és vidámnak érzed magad - egy másik napon pedig olyan tompa és lehangolt vagy, hogy azon töprengsz, hogyan végezz magaddal. Pedig előző nap még tele voltál élettel, boldogsággal, és mélységes hálát éreztél Isten iránt ezért a hangulatért. Most meg itt siránkozol, és nem látod értelmét annak, hogy tovább élj... És ez egyre csak így megy, és te nem veszed észre ezt a sablont.
Amint meglátod a sablont, ki tudsz ugrani belőle."

Vissza a kártyalapokhoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL