Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Homokóra

Test

Gyermekként megrajzoltad a tökéletes nőt. Ha magadra nézel, láthatod az eredményét annak, amit akkoriban megjelenítettél. Pont úgy nézel ki, mint ahogyan a női figurákat rajzoltad gyermekkorodban. Tested maga az anyaság temploma.

Lélek

Mivel már gyermekként is a tökéletességre törekedtél, türelemmel megrajzoltad a tökéletes nőt, ezért lelked is szereti a harmóniát, a tökéletességet. Számodra a legfontosabb a gyermeknevelés, elsősorban anya vagy és csak utána jöhet minden más. Nem sajnálod tested változását sem, ha a jutalom egy gyönyörű kisbaba.

Szellem

Neked az az ideális, ha otthon maradhatsz gyereket nevelni, hiszen ez a mindened. Ideád az, hogy a férfi megteremti az anyagiakat, te pedig segíted őt a háttérből, ahogyan a gyermeketeket is. Nem szereted, ha a tévé neveli a gyereket. Mivel ennyire nő vagy, a közlekedés gondot okozhat, gyakran fordul elő veled, hogy nehezen találsz el egy helyre, pedig nagyon jól tudod, hogy egyszer már jártál ott. A legfontosabb, hogy érezd, minden erőddel támaszkodhatsz partneredre, és ez így is rendjén van, hiszen Nő vagy.

Vissza a kártyalapokhoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL