A Szűz kritikus, elemző szemmel teszi be a lábát az étterembe. Biztos, hogy észre fogja venni, ha a szalvétás rekesz nincs kellően feltöltve, és szóvá is teszi azonnal, pedig még nem is állt be a sorba. Mai menüjét logikus szempontok szerint állítja össze, úgy gondolja, ezzel kizárja a gyomorháború lehetőségét. Úgy döntött, hogy a zöldborsó leves után sült szűzérméket fogyaszt zöldségágyon, a végén pedig jöhet egy könnyű vanília parfé. Tegye fel a kezét az, aki szerint ebből nem lehet bonyodalom ott, belül... „Szépen", intellektuális módon étkezik. (Tán azt hiszi, hogy őt firtatják eközben?) Módszeresen tűzi fel a falatokat a villára, a tányérját „tisztára étkezi". Ha vele ebédelsz, a szemtanúja lehetsz annak a szertartásnak, hogy letörli maga után az asztalt. És persze, felállva, betolja a székét is.
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK