A Skorpió az étkezési szokásaiban is a titokzatosságot preferálja. Céljára fókuszáltan érkezik, azonnal kiszúrja a táblán, hogy van édes-savanyú leves. Felperzselődve kéri hozzá a chilis-brokkolis marhahúscsíkokat, és boldogsággal tölti el, hogy ma kivételesen kaphatók apró-kicsi kókuszgolyócskák is. A sarokban lévő asztalhoz ül, lehetőleg háttal a többi vendégnek. Az ebédidő az övé. Minden falat úgy csúszik le a torkán, hogy közben tudatosan azonosítja az ízeket. Mágikus kapcsolatba kerül a fogásaival. Emésztése elősegítéseként tart még egy könnyű meditációt is magának. Nyíltan nem fogja dicsérni a szakácsot, ezt telepatikus úton rendezi, ezért ha legközelebb szem- és fültanúja leszel annak, hogy a konyhában - minden átmenet nélkül - felcsendül „A sevillai borbély", biztos lehetsz benne, hogy egy Skorpió is étkezett itt.
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK