Tökéletes egészséges szempár

A legegészségesebb léleknek és legüdítőbb személyiségnek azok örvendhetnek, akik szeme összhangban van az arcuk többi részével. Nem túl nagyok, nem túl kicsik és nem düllednek ki a szemgödörből a megszokottnál jobban. Ezen kívül, legyen azonos szintben a két szem egymással és ne álljon se lefelé se felfelé. Ez azt jelenti, hogy amikor a két szem nyugodtan előrenéz, akkor az írisz (ami a szem színét adja) pontosan középen helyezkedik el, azaz alatta és felette sem látszódik ki a szemfehérje. Ez utóbbiban egy egészséges szemben nincsenek foltok, és erek sem. Továbbá, kb. egy szemnyi távolság legyen a két szem között.

Aki ilyen szemekkel rendelkezik, az pozitív tulajdonságokkal van felruházva. A személyisége derűs és kiegyensúlyozott. Becsületességről, megbízhatóságról és magabiztosságról árulkodik. Valószínűleg boldog és tartalmas élete van.

Általában ragyogó, csillogó hatást is keltenek az ilyen szemek. Ez azért fontos, mert ezek jövendölik meg életünk tartalmasságát a 34. és 39. évünk között. Aki ebbe a csoportba tartozik, annak ez az időszak szerencsés és boldog lesz.

Vissza a szemekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL