Kereszt

 

A kereszt a természetben jelentkező kettősségnek a jelképe volt. Az ókori egyiptomiaknál úgy jelent meg, mint az élet szimbóluma, a körrel együttesen pedig a halhatatlanságot jelentette. Az ókori görögöknél, a teremtés négy elemét ábrázolta, a vizet, a levegőt, a földet és a tüzet. Később, az évszázadok során, a szimbolikája és a megjelenése is változott, ma pedig a kereszt a kereszténység fő szimbóluma. Azt a törekvést szimbolizálja, hogy az ember centruma és hite a földtől elmozduljon, és a szellemi szférába emelkedjen. A négy ellenkező irányba mutató szár olykor konfliktust, kínt, fájdalmat, szenvedést is jelenthet, ám ez átvitt értelmű.


Ha a keresztet választottad, akkor készen állsz arra, hogy megtapasztald mindazt a szenvedést, amelyeket Krisztus is átélt a keresztfán. Odaadó személyiség vagy, aki bárkinek segít, ha szüksége van rá. Hajlamos vagy túlvállalni magad, és erőn felül teljesíteni a munkahelyeden, alázatos vagy és szorgalmas. Ügyelj arra, hogy olykor igyekezz a saját érdekeidre is jobban odafigyelni, különben kimerülhetsz. Békére, és harmóniára törekszel, kerülöd a konfliktusokat.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL