Kör

 

A kör világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt jelenti. Ez Isten alapmintája, ez az abszolút semmi, amely azonban képes mindent világra hozni, és mindent visszavenni és elnyelni. Egységet, egészséget, tökéletességet, a kiteljesedett tudatot szimbolizálja. A szent építmények alaprajza szinte minden kultúrában kör alakú, mandalaszerű. Az idő körkörös mozgását és a tökéletességet jelképezi, aminek nincs eleje és vége. A mágia a körre, mint az égre tekint, azaz, mint a szellemi és a transzcendentális világ jelképére. Gyakran használják a mágiában talizmánként a jó szerencséhez és védelemhez.


Amennyiben a kör volt számodra a legszimpatikusabb szimbólum, azt jelenti, hogy harmóniában állsz a világgal és önmagaddal. Benned már nincsenek kételyek és kérdések, úgy véled, tudod a válaszokat. Nem sietsz sehová, amit kellett, azt már megtapasztaltad, és megtanultad azt, hogy az itt és most a legfontosabb. Képes vagy értékelni a pillanat teljességét. Szereted átadni a benned rejlő tudást, szívesen tanítod a körülötted élőket, türelmes vagy és toleráns típus.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL