Háromszög

 

A háromszög megegyezik a hármas szám szimbolikájával. Amikor felfelé fordított akkor a jót, a szellemiséget és a tűz elemét ábrázolja, ellenben ha lefelé áll, akkor a rosszat, a fizikai testet és a víz elemét jelképezi. A mágia a háromszögben az élet három időszakát látja, azaz a születést, az érettséget és a halált, valamint a varázslatoktól való védelmet, de mint a bölcsesség jelképe is jelentkezik, ami nem más, mint Salamon pecsétje. Két háromszög összefonásával a harmonikus egységet fejezheti ki, emellett Isten és az ember szövetségére, elválaszthatatlan egységére is utalhat. A metszésben létrejövő energia kozmikus, ezáltal pozitív erővel rendelkezik.


Ha a háromszöget választottad, egészen biztosan van benned valami különleges. Első látásra kissé merevnek és zárkózottnak tűnhetsz, de könnyen válsz egy adott társaság középpontjává. Rendkívül gyors az észjárásod, és kiváló humorérzékkel rendelkezel. Fanyar és csípős megjegyzéseidet többnyire mindenki kedveli. Ennek ellenére olykor megsérthetsz másokat akaratlanul is, holott rossz szándék nincs benned. Törekvő vagy és ambiciózus, nem ismered azt a szót, hogy lehetetlen.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL