Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Lelki béke

 

A gondolataid hatalmas erővel bírnak, hiszen ez az alapja mindennek, ami létezik. Ám a gondolatok, az ötletek és az elképzelések önmagukban vajmi kevesek, ugyanis tenni kell azért, hogy azok valóra váljanak. Ez az üzenet azért érkezett ma az életedbe, hogy egy rövidke szünetre invitáljon, amikor is rendezheted az ötleteidet, letisztíthatod a gondolataidat, rendbe teheted az elmédet. Ezáltal végre egyenesen haladhatsz előre, és boldogan tekinthetsz a jövő felé, miközben minden egyes célodat szépen sorjában megvalósítod. Minden bizonnyal, aktív és nyughatatlan természetednek köszönhetően zavarosak a gondolataid, és bizonyos esetekben túlságosan impulzív és lobbanékony vagy, ezért döntéseidet is nehezen, vagy felelőtlenül, a pillanatnyi hangulatodnak megfelelően hozod meg.

Üzeneted erre a napra: nyugalom, higgadtság és átláthatóság. Elemezd és vizsgáld meg egyenként az elképzeléseidet, a terveidet, és rangsorold őket. Fordíts rá elegendő időt, hogy ápold azokat, melyek által előbbre jutsz, és segítségükkel boldogabb lehetsz, elértheted az álmaidat. Ne feledd, a tudat olyan, mint a víz: amikor nyugodt és békés, visszatükröződnek benne a világ szépségei, ám amikor zavaros, akár a Paradicsom kapuja is állhat előtte, mégsem tükröz vissza semmit.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL