Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Jólét

 

Ez az üzenet azért érkezett ma az életedbe, hogy figyelmeztessen: minden motivációd forrása te magad vagy. Ahogyan például a motivációs erő a cselekedeteid, a cselekedeteid pedig a szabad akaratod forrása. És végül, amilyen a szabad akaratod, olyanná válik a végső úti célod is. Tehát győzd meg magad róla, hogy a saját életed tervezője és egyben irányítója kizárólag te magad vagy. Állj fel, és a szeretet energiáitól vezérelve, de mégis határozottan mondd ki: megérdemelsz minden jót, ami létezik ebben a világban, és tegyél is azért, hogy elérd azt, amire vágysz! Nem kell egy nap alatt elérned a céljaidat, a lényeg az, hogy minden nap haladj előre, még akkor is, ha életed egén éppen felhők vonulnak át. Meglátod, hogyan válik napról napra valósággá mindaz, ami egy egyszerű tervként kezdődött, és hogyan lesz az életed egyre boldogabb, gazdagabb és őszintébb!

Üzeneted erre a napra: Munkára fel! Vesd el szeretettel a magot még ma, hiszen minden, amit elvetsz, egy nap megérik az aratásra.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL