Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ha állandóan közbeszólsz

 

Ha állandóan közbevágsz, miközben a másik beszél, netán hajlamos vagy befejezni helyette a mondanivalóját, akkor minden bizonnyal teljesen az irányításod alatt akarod tartani a dolgokat. Ez az irányításnak egy módja, és azt jelzi, hogy nem igazán tiszteled a partneredet, és nem bízol benne. Ha a félbeszakító típus táborát erősíted, bizonyos mértékben leértékeled a hozzád beszélőt. Rendszerint bizonytalan vagy, és a világban, vagy a pároddal szemben betöltendő domináns szerepért küzdesz. Ha nem engeded, hogy beszédpartnered kifejezze a gondolataidat vagy végigmeséljen egy történetet, azzal biztosítod, hogy ne kelljen semmi olyasmit hallanod, ami fokozná a szorongásodat. Ez a viselkedés azonban azt is jelzi, hogy semmibe veszed a többiek határait, nincs is türelmed ahhoz, hogy végigmondják mondanivalójukat, ami komoly gyerekkori sérülésre utaló jel.

Az egészséges határok a gyermekként megélt egészség, stabilitás, biztonság és bizalom eredményeképp alakulnak ki. Ha nem tudjuk meghúzni a saját határainkat, másokra van szükségünk ahhoz, hogy biztonságban érezhessük magunkat.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL