Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ha túl gyorsan beszélsz

 

A gyorsan beszélő emberben olyan sok minden zajlik egyszerre, hogy szeretne ezektől valamilyen módon elszakadni. Ha te is gyorsan beszélsz, tulajdonképpen egyfajta többletenergiától szeretnél megszabadulni. Gyakran szétszórt is vagy, mivel egyik témáról a másikra cikázol, túl sok minden foglalkoztat, túl sok gondolat kavarog a fejedben, egyfajta túlagyalás következménye mindez. A gyors beszéd a bizonytalanság jele is lehet - a fejedben megjelenő gondolatokat azonnal fel akarod dolgozni, ezért azonnal kimondod azt, ami eszedbe jut, tekintet nélkül arra, hogy a másik képes-e felfogni mindazt, amit közölni akarsz.

Ahhoz, hogy túllépj ezen, több időt kell szentelned a belső, és kevesebbet a külső hangodnak. Ez lecsendesítheti, és egyensúlyba hozza elfoglalt elmédet.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL