Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ha orrhangon beszélsz

 

Az orr a személyes elismerést szimbolizálja, az orrhangon való beszéd pedig az önértékelési problémákra utaló jel. Orrodon keresztül beszélve az elismerés utáni vágy hajt. Az orrhang oka gyakran az orrjáratok eltömődése, mely azt jelzi, hogy eltorlaszoltad az elismerés, vagy az elfogadás útját. Rendkívüli módon vágysz az elismerésre, de az csak nem jön. A megfázás is azt a szomorúságot közvetíti a külvilág felé (a nyálka a belső könnyeket szimbolizálja), hogy nem kaptad meg a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és erőfeszítéseid elismerését.

Az elismerés utáni vágy azonban veszélyes, mert életed pusztító erejévé válhat. Ahelyett, hogy azt tennéd, ami érzéseid szerint jó neked, úgy viselkedsz, ahogy szerinted mások elvárják tőled. Ha így teszel, akkor lehet, hogy megkapod az elismerést, de nem vagy hű saját igényeidhez. Ha meg tanulod megfelelő módon értékelni saját tetteidet, mások elismerését is megkapod majd.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL