Gardénia - Harag

 

Ez a virág egzotikus és egy kissé heves személyiségről árulkodik. Szereted a gazdag színvilágot, az érzéki anyagokat, és a misztikus kisugárzást, ám mások oktalanságáért szűnni nem akaró haraggal bünteted magad. Nehezen viseled, ha valaki nem tartja magát ahhoz, amit megbeszéltetek, ha késik, vagy nem vállal felelősséget a tetteiért. Gyakran előfordul, hogy már előre látod, hogy baj lesz és eltervezed, ha most ez így és így lesz, akkor…. És ez nem ritkán - mint egy önbeteljesítő jóslat – megvalósul, és nem tudsz szabadulni a haragodtól akkor sem, ha az már nincs egyenes arányban a téged ért sérelemmel. Tudatosítsd ezt magadban és könnyebben észreveszed, ha kezdenek a dolgok kicsúszni a kezeid közül.


Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: A holdfény megvilágítja a füstölőből szálló füstöt, és egy egzotikus budoár selyemdrapériáira vetül.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL