Pipacs - Elfogadás

 

Sugárzó és kreatív személyiség vagy, aki nem követi a hagyományokat, sőt kifejezetten huncut, és mindig kész új dolgokat kipróbálni. Szereted a szokatlan színkombinációkat, régies stílusú ruhákat és kiegészítőket, valamint olyan ruhákat, amelyeket valamilyen művészeti munka vagy film inspirált. Legfőbb feladatod az, hogy képes legyél elfogadni mindazt, amit az élet nyújtani tud neked. Hiába háborogsz, amit rád mért a sors, azt viselni kell. Mindegy, hogy magaddal, a sorsoddal van gondod, ha eljutsz abba a fázisba, hogy elfogadod, és képes vagy vele együtt élni, akkor a béklyóid lehullnak, és minden, ami eddig nehéz volt, az könnyedén sikerülni fog. Ne pazarold az érzelmi energiáidat, mert a fizikai valóságban is megkötöd a kezedet.


Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Egy dzsesszzenekar játszik egy mozgalmas, lenyűgöző falfestmény előtt.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL