Szerelem, mely éltet

 

A szerelem érzése számodra elhozza az egyensúlyt, oly módon, hogy általa érzed színesebbnek, vidámabbnak az életet. Hatalmas szükséged van arra, hogy kedvesed minden pillanatban kimutassa irántad érzett szerelmét, ez ugyanis egyfajta érzelmi táplálék neked, melyre éppúgy ki vagy éhezve, mint a vitaminokra. Ezért cserébe te is megosztod társaddal, mindazt, amid van, bár olykor többet is adsz, mint amit képes befogadni. Ám abban az esetben, ha partnered nem az elképzelésed szerint fejezi ki a szerelmét, akkor könnyen követelőzővé válsz, ráadásul megjegyzéseket teszel valós, vagy vélt hibáira, és őt okolod mindenért.

 

Tanács: Enyhíts a negatívumokon! Rengeteg különböző módon lehetsz szeretett és szerelmes. Fogadd el partnered szerelmi stílusát, azt a módot, ahogyan ő képes szeretni, az ő ritmusát, amely nem feltétlenül egyezik meg a tieddel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL