Kék gyertya

 

Amennyiben a kék gyertya áll hozzád a legközelebb, akkor az igazság, az őszinteség és a nyílt kommunikáció nagyon fontos a számodra.  Szeretsz másokat ösztönözni, akár írásban, akár a szavak által, ez az egyik személyes életcélod. A torok csakra működésének vizsgálata kiváló arra, hogy megtudd, elég kreatívan tudod-e magad kifejezni, vagy mindezt éppen blokkolja valami. Ha gyakran köhögsz, és fáj a torkod, vagy elmegy a hangod, biztos lehetsz abban, hogy nem mondod ki mindazt, ami a szívedet nyomja.

A kihívást számodra az jelenti, hogy tisztában legyél azzal, hogy mikor megfelelő a kommunikációd mások irányába, netán nem túl sok-e mindez. Vannak ugyanis olyanok, akik még nem állnak készen arra, amit mondani akarsz nekik, és még nem akarják mindazt hallani. Hallgass a magasabb énedre, hogy megtudd, az adott információt át kell-e adnod. Érdemes lehet akár naplót is vezetned a gondolataidról.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL